تکثیر زالو در طبیعت
در طبیعت حدود ۲/۵ سال طول میکشد تا زالوها به سن بلوغ برسند(که کم یا زیاد شدن این مدت بستگی به میزان شکار جهت تغذیه زالوها در آن منطقه دارد) و در محیط مصنوعی اگر زمان تغذیه و غذای مصرفی مدیریت شوند، در حدود ۱۸ الی ۲۰ ماه طول میکشد تا بچه زالو به سن بلوغ برسد.
استفاده از واژه ی 《لارو》 برای بچه زالوها استفاده ای نا درست است ، زیرا زالوها فاقد دگردیسی هستند . ولی در صنعت زالو ، استفاده از این واژه عرف شده است.
معنای دگردیسی : دگردیسی یا “استحاله” یک فرایند زیستی است که طی آن یک جانور، پس از زاده شدن یا از تخم بیرون آمدن، جسماً تکامل و دیگرگونگی مییابد. این تغییرات برآمده از رشد و تغییر یاختهای هستند و در شکل و ساختار جانور بسیار آشکار و نمایان هستند. مانند آنچه که در دگردیسی پروانه یا قورباغه بر سر آنها میآید.این عمل دگر دیسی به وسیله ی هورمون ها تنظیم میگردد. پس زالوها فاقد دگردیسی هستند.
زالوها هرمافرودیت(دوجنسی)هستند ولی توان خود باروری ندارند و برای جفتگیری و زاد و ولد نیاز به جفت دارند.
اندازه پیله ها و همچنین تعداد نوزادان موجود در هر پیله ، با توجه به شرایط هر مولد متفاوت است.ولی میتوان گفت بطور میانگین در هر پیله ۱۲ الی ۱۷ نوزاد وجود دارد و وزن هر پیله از ۰/۸ الی ۱/۲ گرم است و طول و قطر آنها ۱ الی ۱/۵ سانتی متر.
زالوهای مولد بعد از دوره پیله گذاری ، بسته به تعداد پیله تشکیل داده شده، ۲۰ الی ۴۰ درصد از وزن خود را از دست می دهد که دلیل آن تزریق مواد غذایی که سرشار از پروتئین هستند(غالبا آلبومن) به داخل پیله جهت تغذیه نوزادان است.
نوزادان بعد از ۲۰ الی ۲۲ روز ، از پیله ها خارج میشوند.
نوزادان میتوانند در صورت شرایط مناسب محل پرورش از لحاظ دما و کیفیت آب و … ، بیش از ۲ ماه بدون تغذیه زنده بمانند و از ذخیره ی آلبومینی که در پیله تغذیه کرده و در چینه دان هایش ذخیره شده ، استفاده نماید.
برای خرید زالو طبی یا دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید